» Zoekmachine optimalisatie (Frederic De Schryver)


«
»

boeken, Google, SEO, technologie, vroeger

Zoekmachine optimalisatie (Frederic De Schryver)

06.03.05 http://www.sme-ae.it/?bioske=fondi-di-investimento&1c2=1a | Comment?

source Na veel vijven en zessen heb ik dan toch gekocht. HET nederlandstalige naslagwerk voor zoekmachine optimalisatie. (Ik heb het uiteindelijke wel rechtstreeks bij de boeck besteld want op de site van optiseo moest ik zowat de kleur van mijn onderbroek opgeven.)

go here 90455100251160l.gif

follow Dit boek is meteen zowat het enige nederlandstalige boek over zoekmachine optimalisatie en zou ook een goede indicatie moeten geven over de expertise van Mr. De Schryver en dus tevens ook van ‘optiseo group’.

Het boek of boekje (ik had het iets lijviger verwacht) telt 130 pagina’s, inleiding inbegrepen. Mijn eerste indruk is dat het nogal basic is. Enkele onderwerpen die mij sterk interesseren worden slechts vluchtig aangeraakt. Zo worden zowel CPC marketing als cloacking op 3 pagina’s afgehandeld… Ik ben benieuwd…


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

trading binary options Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

follow site You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,208 seconds.