» Google Sitemaps testje


«
»

Google, SEO, vroeger

Google Sitemaps testje

06.06.05 | Comment?

Jawel, ik heb mij laten meeslepen door hype rond Google Sitemaps en heb eergisteren mijn eerste sitemap gesubmit.

Ik heb met mijn ‘home made’ spidertje (BaareBot 0.1) een van mijn sites gecrawled en een sitemap van om en bij de 8000 pagina’s gegenereerd. Geen van deze pagina’s is momenteel geindexeerd. google heeft hem ondertussen gedownload maar voorlopig zie ik nog geen effect. Ik ben benieuwd…


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
11 queries. 0,444 seconds.