» Tot zover Google spamreport…


«
»

fyi, Google, SEO, vroeger

Tot zover Google spamreport…

06.24.05 | Comment?

Ooit als eens geprobeerd spamming te rapporteren bij Google? Ik in elk geval wel, meerdere malen, en telkens overduidelijke zware inbreuken op Goolge’s richtlijnen. Sites waarvan ik weet dat ze ook al door anderen zijn gerapporteerd. Het resultaat is steeds hetzelfde.. niks!

Is het omdat ik .be sites rapporteer? ben is niet duidelijk genoeg in mijn rapporten? Of is het google misschien toch niet zo menens met spam bestrijding? Volstaat het om luid te roepen dat je de kwaliteit van je dienst beschermd zonder er echt veel aan te doen? Wie zal het zeggen? Ik heb in elk geval nog nooit reactie, in welke vorm dan ook, gezien op een spamreport. U wel?


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
12 queries. 0,286 seconds.