» Belgacom Skynet koopt Extenseo


«
»

Algemeen, fyi, SEA, SEO, vroeger

Belgacom Skynet koopt Extenseo

01.04.06 | Comment?

(tijd) – Belgacom Skynet, een onderdeel van de beursgenoteerde telecomgroep Belgacom, neemt het Brusselse bedrijf Extenseo over. Extenseo is Belgische marktleider voor zoekrobotmarketing. Dat is een geheel van technieken om websites zo goed mogelijk te laten scoren bij zoekopdrachten op het internet. Het is niet bekend hoeveel Belgacom betaalde voor Extenseo, dat een apart filiaal van Skynet blijft.

Tenzij skynet uit was op de 200 klanten van Extenseo lijkt het mij overkill het te kopen. De enige waarde van zo’n bedrijf (buiten eventueel het klantenbestand dus) lijkt mij de aanwezige ‘know how’. Gezien het lage rocket science gehalte van SEO was het waarschijnlijk een stuk goedkoper geweest om even zelf een SEO divisie uit de grond te stampen. Ook de huisstijl van Extenseo is niet direct iets dat bij een Belgacom past (cfr vorige artikels).


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,207 seconds.