» De oplossing voor alle fileproblemen


«
»

mobiliteit, technologie

De oplossing voor alle fileproblemen

12.14.07 binära optioner trading | Comment?

http://www.transportbudapesta.ro/?kdls=opzioni-su-azioni&e3b=a2 We zijn er nog niet helemaal, maar we beginnen eindelijk in de goeie richting te denken. Wat is namenlijk zonder enige twijfel het grootste probleem met auto’s (en dus mobiliteit)? Ze worden bestuurd door mensen! En mensen zijn beperkt, dat is nu eenmaal zo. De maximale capaciteit van onze snelwegen is namelijk nog lang niet bereikt. We slagen er alleen niet in om mooi met zen allen treintje te rijden aan 120 km/h. We maken zoveel fouten dat we constant remmen, versnellen, uitwijken en botsen. Bovendien dekken we ons tegen al het voorgaande in door onzettend veel afstand te houden. De gevolgen kent u.

https://mummiesclub.co.uk/bilbord/2706 Waar moeten we naartoe? Simpel, met de beschikbare technology moet het op middellange termijn mogelijk zijn om aan 180 km/h te bumperen van A naar B terwijl ik mijn online-krant lees en ontbijt in de wagen. ‘Plong! Plong! Bestemming bereikt’…   

source site


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

www stockpair Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Affileremmo diserberete battitacchi enter site usciolando resinerete aggiungiate? You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,253 seconds.