» Extreme Programming Adventures in C#


«
»

ASP.NET, boeken, Programmeren

Extreme Programming Adventures in C#

09.21.08 | Comment?

Eergisteren aan een nieuw boek begonnen. In tegenstelling tot de meeste andere boeken die ik begin kan dit me best wel boeien. De inleiding is een kort overzicht van de principes en technieken van extreme programming. De meeste hiervan zijn eigenlijk wel logisch en aanneembaar, een aantal ervan pas ik ook regelmatig toe, of probeer dit althans. Ik heb echter nog geen deze zaken op een zodanig doorgedreven en gestructureerde manier toegepast als beschreven in het boek. En dit zeker niet in een team. Dingen als simple design, small releases, coding standard en team code ownership lijken mij moeilijk schaalbaar. Ik ben in elk geval benieuwd naar de rst van het boek…  

extremeExtreme Programming Adventures in C# Ron Jeffries


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
19 queries. 0,774 seconds.