» Afscheid van Community Server 2.1


«
»

ASP.NET, community server, GarageTV, Programmeren

Afscheid van Community Server 2.1

09.23.08 opzioni binarie giornale casalinga | Comment?

get link Volgende week zal ik afscheid nemen van GarageTV en daarmee ook van Telligent Community Server 2.1. Ik heb er ondertussen 2,5 jaar mee gewerkt en moet zeggen dat ik het nog steeds een geweldig product vind. Zoals elk generiek platform moet je er af en toe wat strijd mee leveren als het schaal begint te krijgen, maar Community Server is altijd flexibel genoeg gebleken om het naar het volgende niveau te brengen. GarageTV draait ondertussen meer dan 50.000 unieke bezoekers met pieken naar 800.000 pageviews en de SEO is op kruissnelheid. Ik denk dat we daar terecht fier op mogen zijn.

click Gezien dit nakende afscheid heb ik gisteren de code van Community Server 2008.5 gedownload. Het ziet er op het eerste zicht veelbelovend uit. Deze versie is uiteraard in .Net 2.0 en ik verwacht dat de meeste valkuilen er nu wel uit zullen zijn. De anderen zullen mij niet meer verrassen…


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

meilleur application android rencontre gay relative dating of fossils is based on what Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

http://sumarplant.ro/franciye/806 You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,197 seconds.