» Unit testen blijft hard labour


«
»

Programmeren, unit test

Unit testen blijft hard labour

11.18.08 | 1 Comment

Ondanks het feit dat ik weet dat het me op termijn ( korte zelfs ) tijd gaat sparen, blijft het me moeite kosten om consequent unit tests te schrijven voor al mijn code. Zeker eens de eindmeet in zicht raakt is daar steeds de verleiding om die stap over te slaan en te finishen. Voorlopig houd ik het echter vol. Laten ons hopen dat ik er snel de vruchten van mag plukken…


1 Comment

have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
44 queries. 1,524 seconds.