» .NET Generics rule!


«
»

ASP.NET, Programmeren, technologie

.NET Generics rule!

12.02.08 | Comment?

Even toegeven dat ik mijn mening hieromtrent volledig moet herzien. Ik vond de strong typed lists wel praktisch maar dat was het dan ook. Maar nu ik mij er een weekje in gesmeten heb en er ondertussen 3 avonden refactoring opzitten heb moet ik toegeven dat het wel enorm krachtig is. Ik heb in sommige delen van mijn framework 50% van de code weggesmeten. Zo kan je bijvoorbeeld bijna alle overloaded methods die met typing te maken hebben vervangen door Generic methods. Kortom, ik ben fan.


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

get link Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

buy modafinil forum You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
16 queries. 0,230 seconds.