» Je website testen in Internet Explorer 6


«
»

Algemeen, kmo website, Programmeren

Je website testen in Internet Explorer 6

01.30.09 | Comment?

Het wordt steeds moeilijker om alle mogelijke browser types en versies op je pc te zetten. Het eenvoudigste is om je website te testen voor de huidige versie van Internet Explorer en FireFox. Daarmee zou je toch een goeie 80% van de surfers moeten bereiken. Momenteel surft een groot deel van die resterende 20% nog op IE 6. En deze toont je pagina’s op een heel andere manier dan IE7 en FireFox.   

Omdat het niet evident is om IE7 en IE6 op dezelfde pc te draaien kan je bij microsoft VPC Images downloaden met de verschillende versies van Internet Explorer. Op deze manier kan je je website gemakkelijk testen voor alle IE versie en dit op 1 enkele PC.

http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyID=21eabb90-958f-4b64-b5f1-73d0a413c8ef&displaylang=en


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,176 seconds.