» Microsoft MCTS EXAM 70-562


«
»

ASP.NET, boeken, C#, MCTS Exam, Programmeren

Microsoft MCTS EXAM 70-562

05.24.09 | Comment?

Mijn laatste Microsoft certificaat dateert ondertussen alweer van 2000 of iets in die strekking. Hoog tijd dus om nog eens een examen te doen. Omdat ik niet onmiddellijk van plan ben om een lange serie examens af te werken heb ik iets redelijk algemeens gekozen:

MCTS EXAM 70-562 ofte Microsoft .Net 3.5 – ASP.NET Application Development.

Dit is ineens de ideale manier om een overzichtje te krijgen van wat er allemaal in .NET 3.5 zit. Ik heb de bijhorende boek besteld en uiteindelijk – na 3 maand – ook gekregen. Nu moet ik hem dus nog enkel doornemen :).

 Op het eerste zicht (pag 1 tot 50) lijkt het me zeker een interessant boek, maar het is wel een goeie 1100 pagina dik… Aan het huidige tempo schat ik dat ik dat examen ergens rond nieuwjaar zal gaan afleggen. I’ll keep you posted…

MCTS-EXAM-70-562


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
12 queries. 0,449 seconds.