» Test-Driven Development in Microsoft .NET


«
»

Programmeren, unit test

Test-Driven Development in Microsoft .NET

06.01.09 | Comment?

Tis ondertussen al even geleden dat ik hem heb uitgelezen, hoog tijd voor mijn beknopte mening dus.

Ik ben onverwaardelijk fan van unit testing en kan mij zeer goed vinden in de meeste extreme programming principes. Test-Driven development zoals begreven in dit boek is voor mij echter een brug te ver. Het lijkt me teveel overhead nog voor je de eerste letter code hebt geschreven. Dikwijls krijgt een project – en zeker de code – pas zijn vaste vorm tijdens het effectief schrijven van de code. Classes kunnen nog herschikt worden, Interface aangepast, etc… Het lijkt me moeilijk om voor zo’n fase al zinnige/nuttige testen te vast te leggen. Het lijkt me efficienter om gaandeweg testen te definieren en te implementeren voor de stukken die al een min of meer vaste vormen hebben.

Test-Driven Development in Microsoft .NET


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
10 queries. 0,448 seconds.