» Nieuwe Google Adwords Interface


«
»

adwords, browsers, Google, keyword buying, Online marketing, SEA

Nieuwe Google Adwords Interface

06.02.09 | Comment?

google adwords heeft een nieuwe interface. Al geprobeerd? ik wel dus. Of toch voor zover het lukte met mijn ‘oude’ FireFox 2 browser. Bij het inloggen kreeg ik een grote popup te zien met volgende tekst:

The updated adwords interface may not work properly in your web browser. We are working hard to add support for more browsers. Until then, please use Internet Explorer 7, Firefox 3, or Chrome to manage your campaigns. The updated adwords interface may be slower on older versions of Firefox. For better results, we recommend upgrading to Firefox 3. 

Dat ze IE6 ( nog steeds +-15% van de surfers ) niet meer ondersteunen daar kon ik nog wel inkomen, maar FireFox 2 dat zuoden ze toch niet menen… WEL DUS! Het eerste scherm zag er al niet uit, centraal stond alles naast elkaar terwijl het duidelijk onder elkaar hoorde, bij het scrollen springt alles op en neer en de helft van de kollomen verdween plots.  Ok even via my client center naar een van mijn andere account springen… CPU 100% voor de volgende 2 min. Ik heb FireFox kunnen killen om mijn PC vlot te krijgen. Ik heb dat uiteindelijk 4 keer gedaan alvorens het op te geven.

Momenteel ben ik Firefox 3 aan het installeren…


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
13 queries. 0,466 seconds.