» photoblog.be offline!


«
»

Algemeen, fotografie, PHP, Programmeren, social media, vroeger

photoblog.be offline!

08.19.09 | Comment?

De photoblog.be foto community site is niet meer. Ooit had photoblog.be meer dan 1.000.000 pageviews/dag maar de laatste jaren ging het van kwaad naar erger. Na enkele jaren zwerven van de ene eigenaar naar de andere is dus onlangs het doek gevallen. Het was een mooie site en ik heb er altijd graag aan gewerkt (ondanks het feit dat het PHP was)… zonde…

De site heeft nu plaats gemaakt voor een fotografie blog. Alleen de about verwijst nog naar de recente sluiting:

Over the last year it became obvious that the old Photoblog couldn’t be sustained, with subscribers small and costs high I had to close the site. Today I am introducing the new Photoblog. Photoblog will now become a fully fledged blog that will help our readers create great photos. I hope that you will enjoy the site and I look forward to hearing from each and every one of you on how we can make Photoblog a great photography resource.


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
12 queries. 0,192 seconds.