» asp.net: __doPostBack not rendered for bots


«
»

Algemeen, ASP.NET, Google, performance tuning, Programmeren

asp.net: __doPostBack not rendered for bots

10.21.09 | Comment?

Je moet het maar weten, wanneer een ASP.NET pagina wordt aangeroepen door een bot (bvb googlebot, slurp, etc..) dan zal .NET niet alle javascript blokken die het normaal in de pagina schrijft renderen. Zo zal __doPostBack bvb ontbreken. Ook clientside validatie javascript en een aantal links naar javascrit files zullen niet gerendered worden. Op zich maakt dat allemaal niks uit want een bot doet daar toch niets mee, zolang je het maar niet in een algemene output cache zet! Eens de half gerenderede pagina’s in de output cache zitten kan iedereen ze  te zien krijgen. Dit kan bugs veroorzaken die zeer moeilijk te vinden zijn. Soms werkt het, soms werkt het niet…

http://stackoverflow.com/questions/480946/asp-net-dopostback-not-rendered-sometime


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
16 queries. 0,514 seconds.