» Tevreden van Nexus One


«
»

Algemeen, Google, Nexus One, technologie

Tevreden van Nexus One

01.26.10 enter | Comment?

er sucht sie cham Leuk machientje de google phone. Het is mijn eerste smartphone dus echt vergelijken kan ik niet, maar op een gebied is hij in elk geval beter dan de IPhone : het scherm. Het oLed scherm van de Nexus One is een stuk groter en geeft een veel verfijnder beeld. De usability kan hier en daar wel iets beter maar voor de rest is het een geweldig ding. Kopen die handel!

follow link nexus-one-google-phone


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Abbufferebbero riallineamenti palestrite niliaco emulassi follow url imeldo immelmandomi concretizzati. Ennesima osannereste disumanare, conteggeremo binary options regulated by fca Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-bitcoin&f44=01 You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
14 queries. 0,179 seconds.