» linkpopularity.be live


«
»

Google, Online marketing, SEO

linkpopularity.be live

03.15.10 | Comment?

T’is alweer een goeie maand geleden dat ik nog eens een nieuwe site heb gelanceerd. Deze is in eigen beheer: www.linkpopularity.be. Ik denk dat de naam weinig aan de verbeelding overlaat. Op linkpopularity.be kan je de linkpopularity van je site(s) opvragen. Het uiteindelijk resultaat hiervan is de som van je populariteit op google, Yahoo!, Bing, Altavista en AllTheWeb.

Het is zeker niet de eerste linkpopularity site en het zal ook niet de laatste zijn, maar ik miste iets bij de bestaande online linkpopularity tools. Namelijk de evolutie van de linkpopularity van de site in de tijd. Vanaf nu kan je dat dus terugvinden op www.linkpopularity.be. Het enige dat je hiervoor moet doen is een van de widgets op je site zetten en dan bereken ik automatisch elke dag je linkpopulariteit. Veel plezier ermee 🙂

link popularity

link popularity

link popularity

link popularity

 

link popularity

link popularity


have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
16 queries. 0,378 seconds.