» Online marketing expertimentje : FrontierVille blog


«
»

elance, FrontierVille, Google, SEA, SEO, website optimizer, wordpress

Online marketing expertimentje : FrontierVille blog

08.12.10 | 1 Comment

Leuk nieuw experimentje. Mijn eigen FrontierVille blog. Het doel is om alles ‘by the book’ te doen. Give google what they want. Een keurige blog, mooi maar braaf geoptimaliseerd, 150 unieke keyword rijke posts, een domein met de keywords in, goeie linking (ongoing)… En nu kijken wat er gebeurd. Gaat de SEO werken? Gaan de adwords Quality score hoog zijn? Voorlopig ziet het er veelbelovend uit. +-30 UV een dag of 2 na launch, terwijl de linking nog moet geoutsourced worden.

Ook de click-throughs naar de producten (2 FrontierVille guides) zijn redelijk. Dat is dan meteen de volgende stap, A-B testen en optimizen. Fun fun fun. Ook zowat het enige dat ik voor dit project niet ge-outsourced heb.

www.IPlayFrontierVille.com


1 Comment

have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
20 queries. 0,534 seconds.