«
»

Elegant

Elegant : Nieuwe leverancier van groene stroom en gas

04.19.12 | 2 Comments

De kogel is door de kerk. Na meer dan een jaar voorbereiding lanceren we brokers regulados para opciones binarias Elegant als nieuwe leverancier van groene stroom en aardgas in Vlaanderen.

De gedachten over de energiesector die we de voorbije maanden hier gepost hebben, waren niet altijd een blijde boodschap. Maar we kregen wel een pak bevestigende reacties. De steeds groeiende verontwaardiging over zaken die foutlopen in de sector is één van de motivaties voor de lancering van Elegant. We willen niet eeuwig tussen de stuurlui aan wal staan.

Hoog tijd dus voor een positief verhaal: Elegant wil een see eerlijke, transparante en Vlaams verankerde energieleverancier zijn. We leveren dan ook uitsluitend lokaal geproduceerde groene stroom, en aardgas, aan gezinnen en KMO’s.

sos elegant

In tegenstelling tot de prijsbevriezing, is overstappen naar een nieuwe leverancier de enige realistische manier om het monopolie van de historische leveranciers te doorbreken. Daarom lanceert Elegant meteen ook de http://dogfriendlyrental.com/list-rental/forumdisplay.php/73-Դպրոց-Կենտրոնների-միություն Orario di partenza: entro le ore 11.00. “Snelle Overstap Service”, of Un'get link è uno strumento derivato in base al quale l'acquirente dell'opzione acquista il diritto, ma non l'obbligo, di acquistare un titolo (detto S.O.S. Elegant, speciaal voor klanten die al jaren “al slapend” veel te veel betalen.

go site Ontdek er alles over op www.elegant.be

Bron www.elegant.be


2 Comments

have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

http://palaceestate.ro/ro/properties/apartament-cu-trei-camere-de-vanzare-cp300738 Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

app borsa opzioni binarie You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»
11 queries. 0,223 seconds.